Blekpenna På Köpet

topp

Är det dags för en tandblekning? Är du också trött på dina gulnande tänder? Genom att köpa tandblekningsprodukter kan du få skinande vita och fräscha tänder igen. Kaffefläckar, plack och annan smuts försvinner snabbt med våra tandblekningsprodukter.

Vi på HittaTandblekning.com listar de bästa leverantörerna av tandblekningsprodukter som tillåter dig att bleka tänderna hemma!

Tandblekning Omdöme Prisinformation

simplesmile
✓ Garanterat resultat
✓ Peroxidfri
✓ Billigast
✓ Blekpenna på köpet
✓ Över 50.000 nöjda kunder
SimpleSmile
Pris:
Från 399:-
Frakt:
0:-
Leveranstid:
1-3 dagar
Läs mer om SimpleSmiledentway
✓ Samma behandling som hos tandläkaren
✓ Fri rådgivning från legitimerad tandsköterska
✓ Utan väteperoxid – skonsam mot tänderna
Dentway
Pris:
Från 445:-
Frakt:
0:-
Leveranstid:
1-3 dagar
Läs mer om Dentway


 
dw-logo
✓ Kliniskt testad
✓ Nöjd-kund-garanti
✓ Peroxidfri
Dentaworks
Pris:
Från 495:-
Frakt:
0:-
Leveranstid:
1-3 dagar
Läs mer om Dentaworkseasewhite
✓ Sveriges mest sålda
✓ Validerad forskning
✓ Resultat efter några timmar
EaseWhite
Pris:
Från 495:-
Frakt:
29:-
Leveranstid:
1-3 dagar
Läs mer om EaseWhitebeconfident
✓ 100% säker för din emalj
✓ 15 minuter per behandling
✓ Just nu: Gratis blekpenna värde 295kr
BeconfiDent
Pris:
Från 449:-
Frakt:
0:-
Leveranstid:
1-3 dagar
Läs mer om BeConfidentdentasy
✓ 100% nöjd-kund-garanti
✓ Peroxidfri tandblekning
✓ Skonsamt för emalj och tandkött
Dentasy
Pris:
Från 599:-
Frakt:
0:-
Leveranstid:
1-3 dagar
Läs mer om Dentasy


Om Tandblekning

Man kan se en tydlig trend när det kommer till Tandblekning. Den går uppåt. De senaste åren har tandblekning blivit mer och mer populärt, men trots det kan många känna sig lite vilsna över hur tandblekning fungerar och många vet inte alls vilken metod som är bäst anpassad för dem. Det finns för närvarande hundratals olika produkter och tekniker tillgängliga och många hävdar att just deras variant på tandblekning är den allra bästa. Flera har nog testat många olika tandblekningsmetoder och upplevt stor variation i resultatet.

Det finns två typer av tandblekningsprodukter. Den första typen är de produkter som försöker återställa tänderna till deras naturliga vita färg genom att ta bort smuts och missfärgningar i tänderna. Den andra typen är tekniker för att bleka tänderna med någon typ av blekmedel, till exempel väteperoxid.

Tandblekning hemma

Ett sätt att få dina tänder vitare är att göra det själv. Det finns flera produkter på marknaden som kan ge nästan lika bra resultat som hos tandläkaren. Allt ifrån strips med blekningsgel till tandkrämer som påstår sig ha tandblekningeffekt. Tandvårdsmarknaden är fylld med produkter som påstår sig ge bra resultat, men det kan vara svårt att veta vilka produkter som verkligen ger det resultatet som påstås utan att prova dem.

Professionell tandblekning

Fördelarna med att få dina tänder blekta professionellt är att det är säkert och att du kan se en stor förbättring på kort tid, efter bara ett fåtal besök. Processen innebär vanligtvis att man använder en blekningsgel som placeras över tänderna i ungefär en timme. Ofta behövs det bara ett besök för att få synligt resultat, men om du har mycket missfärgade tänder kan det krävas fler.

Beställ tandblekning

Hos oss på HittaTandblekning hjälper vi dig att hitta det billigaste och bästa tandblekningssettet för dig så du effektivt kan bleka dina tänder hemma själv.

Tandblekning har i många år varit något som har krävts att man gjort hos en legitimerad tandläkare. Tack vare att tekniken har gått framåt så behöver du inte längre gå till en tandläkare. Du kan nu själv bleka dina tänder hemma utan att det ska behöva kosta en förmögenhet.

Vita tänder är inte bara snyggt utan ses även som ett friskhetstecken. Ofta utsätts dina tänder för olika färgattacker från olika livsmedel eller drycker du intar dagligen. Det vanligaste boven för missfärgade tänder i dryckesväg är kaffe, te och rödvin. Medan det livsmedel som påverkar färgen på tänderna mest är soja, blåbär, rödbetor men fram för allt artificiella färgämnen som finns i läsk, godis och många halvfabrikat.

Det hjälper inte att sluta äta eller dricka de saker som du vet missfärgar dina tänder. Har dina tänder en gång blivit missfärgade så kommer de fortsätta att vara det om du inte genomför en tandblekning och efter det bryter din ovan med att förtära saker som missfärgar dina tänder.

Genom att göra en tandblekning hemma så kan du snabbt och lätt komma in på ett nytt och bättre spår och få vitare tänder!